بهترین خرما برای صادرات
خرما انواع گوناگونی دارد اما همه ی آنها برای صادرات مناسب نیستند. در شهرهای مختلف خرمای خاص آن منطقه کشت می شود. در ایرا ن بیشتر خرمای به دست آمده در بازار داخل به فروش می رسد و مقداری نیز توسط بازرگانان به کشورهای مختلف صادر می شود.
حال این پرسش ایجاد می شود که کدام نوع خرما برای صادرات مناسب بوده و مشتری را راضی می کند. خرمای صادراتی بم یا همان رطب مضافتی به دلیل شکل مجلسی و طعم خوبی که دارد یکی از پر فروش ترین نوع خرما برای صادرات می باشد.
این نوع خرما مشتریان زیادی از کشورهای روسیه، هند، کشورهای عربی و اروپایی دارد که هر ساله خرمای خود را از ایران خریداری می کنند.
رطب مضافتی درجه یک
رطب مضافتی با کیفیت های مختلف در بازار وجود دارد. تفاوت در کیفیت آنها دو دلیل اصلی دارد: اول منطقه ای که نخلستان در آن قرار دارد که آب و هوا و خاک منحصر به فرد خود را دارد و دوم نحوه ی نگهداری و آبیاری نخلستان. عامل دوم را می توان کنترل کرد ولی عامل اول دست انسان نیست.
بنابراین با توجه به دلایلی که در بالا ذکر شد کیفیت خرمای برداشت شده در مناطق و شهر های مختلف با هم تفاوت دارد. در این بین کیفیت خرمای صادراتی بم از بقیه مناطق بهتر می باشد.
بهترین رطب مضافتی باید رنگ مشکی داشته و پوست آن نیز نازک باشد.
قیمت خرمای صادراتی بم در بازار
قیمت خرمای صادراتی بم بستگی به کیفیت آن دارد. چون خرمای مضافتی هم در نوع شیره دار و هم بدون شیره (کم شیره) به بازار عرضه می گردد. اغلب مشتریان خارجی خرمای کم شیره را که ماندگاری بیشتری دارد خریداری می کنند. برعکس در بازار داخل خرمای شیره دار مشتری بیشتری دارد که معمولا خرمای مضافتی شیره دار قیمت بیشتری دارد.
اگر به بازار فروش خرما سر بزنید مشاهده خواهید کرد که قیمت خرما هرساله تغییر می کند و علت آن هم تورم و هم قیمت ارز می باشد. لذا می توانید با ما در ارتباط باشید و به روزترین و مناسب ترین قیمت انواع خرما و مشتقات خرما را دریافت نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.